Pri nákupe nad 50 €DOPRAVA ZDARMA!

Štýlová na plese

Pridané: 12.12.2018

Aj keď prioritne majú všetci asi plnú hlavu prírpav na Vianoce, nezadržateľne sa blíži aj plesová sezóna. Nemenej pozornosti ako výberu samotných šiat je nutné venovať aj výberu doplnkov. Tie vedia výsledný efekt doslova vyšperkovať, ale aj veľmi pokaziť. Ak sa budete riadiť týmito pravidlami, na plese určite zažiarite.

1, NESMRTEĽNÝ ŠTRAS

Štrasovými šperkami nikdy nič nepokazíte. Je to stávka na istotu. Vyzerajú luxusne a draho, aj ak siahnete len po bižutérií a nie priamo po diamantoch. Veľké výrazné náušnice voľte, ak budete mať vyčesané vlasy. Typ náhrdelníka zvoľte podľa typu šiat. Nezabúdajte ani na ruky. Pekný náramok, alebo prsteň vedia zohrať dôležitú úlohu pri celkovom dojme. Zaujme aj vrstvenie náramkov.


 

1) NÁUŠNICE ROMANTIK HEART SILVER SWAROVSKI CRYSTAL


2, ZLADENIE TÓN V TÓNE

Ak máte zelené šaty, neznamená to, že musíte mať len zelené náušnice presne v tej istej farbe. Ak si netrúfate na veľké farebné kontrasty, siahnite aspoň po viacerých odtieňoch rovnakej farby ako máte na šatách. Budete zladená, ale nie nudná. Šperky sa so šatami pekne prepoja a prinesú oživenie.


 

1) NÁUŠNICE EXCLUSIVE VICTORIA DARK BLUE CRYSTALS BLACK PLATED  2) NÁRAMOK LINES ZIRCON CRYSTALS SILVER  3) NÁRAMOK LINES LUXURY GUN METAL BLUE


3, FAREBNÝ KONTRAST

Ak ste odvážna, sihanite po doplnkoch v kontrastnej farbe k vašim šatám. Môžete si pomôcť týmto farebným spektrom.


 

1) NÁUŠNICE CANDIE SWEET PINK GOLD  2) NÁRAMOK LINES LUXURY PINK GOLD


KRUHOVÉ FAREBNÉ SPEKTRUM

Je pomôcka na kombinovanie farieb pre ľudí, ktorí si farby nevedia vybrať intuitívne, alebo sa boja netradičných kombinácií lebo si ich nevbedia predstaviť.  Existuje 5 základných pravidiel na oku lahodiace kombinácie, s dodržiavaním ktorých nikdy nestupite vedľa.




1, HARMONICKÉ  FARBY – LADIA: sú vedľa seba alebo ich delí od seba jeden výsek. 

2, KONTRASTNÉ FARBY – ZVÝRAZŇUJÚ: tieto farby ležia na kruhu priamo oproti sebe a tvoria svoje protiklady.

3, ODDELENÉ FARBY - PROTIREČIA, A PREDSA LADIA: najzaujímavejšia farebná kombinácia. Z veľkého kontrastu vzniká veľmi harmonické spojenie farieb.  Vyberte dve harmonické farby, ktoré od seba delí jeden výsek. Tretia farba je kontrastná k farbe tohto výseku, ktorý oddeluje 2 harmonické farby.

4, FAREBNÁ TROJIČKA – ROZVESELÍ: trojičku tvoria farby, ktoré sú od seba rovnako vzdialené a delia kruh na tri rovnaké časti.  Vyberte farbu a odpočítajte od nej 4 farby v ktoromkoľvek smere. Ďalšiu farbu dostanete, ak odpočítajte ďalšie 4 farby.  Takto získate  pestrofarebné oblečenie, ktoré zaujme.