Pri nákupe nad 50 €DOPRAVA ZDARMA!

Ozdob sa na Vianoce

Pridané: 30.11.2018

Predvianočné obdobie býva plné príležitostí, kedy sa môžeme pekne nahodiť a zažiariť. S vianočnými večierkami sa už teraz roztrhlo vrece a byť pekná priamo pri štedrovečernej večeri tiež nie je na zahodenie. Prinášam vám tipy, ako sa môžete v tomto období ozdobiť nielen pekným outfitom, ale najmä šperkami.

FAREBNOSŤ VIANOC:

Zelená s červenou na nás už od polovice novembra vyskakuje všade. Pre niekoho gýč, pre iného spojenie dvoch krásnych farieb a automatická asociácia s Vianocami. A kedy si tieto farby dopriať, ak nie práve teraz? Pohrajte sa s ich kombináciou vrstvením a kontrastom a vyskladajte si červeno-zelený set, aký najviac pristane práve vám. Môžete napríklad navrstviť náramky, pridať prsteň a zavŕšiť to náušnicami rovnakého tvaru, ale inej farby. K takýmto výrazným šperkom už stačia jednoduché šaty. Ak však siahnete po červených, budete femme fatale večera.



1. NÁUŠNICE RED STONE DOTS  2. NÁUŠNICE SMARAGD STONE DOTS  3. NÁRAMOK SNAKE GOLD SMARAGD  4. NÁRAMOK SNAKE GOLD RED


JEMNÉ PERLY:

Kontrastom k tejto výraznej kombinácii je nadčasová elegantná klasika v podobe perál. Ak siahnete po zladených náušniciach, náhrdelníku a náramku, určite neurobíte krok vedľa. V nich budete vždy za dámu. Čo tak ale skúsiť jemný úlet aj pri takýchto tradičných šperkoch? 


OZDOBENÝ ÚČES: Perlové náušnice sa dajú pekne zakomponovať aj do účesu. Skúste túto výzvu predostrieť vašej kaderníčke alebo sa s tým pohrajte doma.

NÁHRDELNÍK NAOPAK: Oblečte si šaty s výstrihom na chrbte a otočte náhrdelník naopak. Tak, že bude smerovať do výstrihu na chrbte namiesto do výstrihu vpredu. Spredu bude vyzerať ako choker a vzadu spraví wow efekt. Detail, ktorý však istotne zaujme.

BROŠŇA: Brošňa sa dá nosiť klasicky na šatách alebo saku, ale skúste ju použiť aj namiesto náhrdelníka ku košeli. Zapnite si košeľu až úplne pod krk a pripnite si brošňu cez gombíkovú dierku. Bude pôsobiť ako motýlik.



1. BROŠŇA BOW WITH PEARL ANTIQUE  2. NÁHRDELNÍK EXCLUSIVE LONG WHITE PEARL WITH ZIRCONS  3. NÁRAMOK THREE LINES WHITE PEARL ELASTIC   4. NÁRAMOK TWO LINES WHITE PEARL ELASTIC


VÝRAZNÉ NÁUŠNICE:

Ak nemáte absolútne čas alebo chuť riešiť šaty a siahnete po svojich overených little black dress, doprajte si aspoň výrazné šperky, aby ste sa odlíšili od 90 % kolegýň, ktoré spravia to isté. Nechajte na sebe zažiariť výrazné náušnice, ktoré vám rozžiaria tvár a budú pekne vyzerať aj na fotkách.  Ak stíhate hrať sa aj so šatami, siahnite pokojne aj po farebnom kontraste. Veď kedy bude zas ďalšia takáto príležitosť môcť sa pekne nahodiť a zažiariť? 

Nech už sa rozhodnete pre ktorúkoľvek voľbu, hlavne si večierok a Štedrý deň užite. 

Autorka: Fashionbloggerka Zrzkastyle

Foto: Tomáš Figura / @tom_loft


1. NÁUŠNICE AMELIE PINK & BLUE CRYSTALS ANTIQUE GOLD PLATED  2. NÁRAMOK LINES LUXURY PINK GOLD