Pri nákupe nad 50 €DOPRAVA ZDARMA!

Trend, ktorý perlí

Pridané: 09.06.2020
Určite ste neprehliadli trend, ktorý vládne vo svete fashion doplnkov a to perlové kúsky. Perly sú oficiálne najstarším klenotom sveta. Perly boli uctievané už dávno pred písomnou históriou a našťastie nikdy nevychádzajú z módy. Vždy boli prítomné na scéne, ale vždy trošku inak, stále však dodávali ženskosť a jemnosť každej žene. To, čo sa nám na perličkách najviac páči, je krása, ktorá spočíva v ich nezdobenej jednoduchosti. Perly môžete nájsť v rôznych prevedeniach. Najčastejšie v podobe náušníc, náhrdelníkov a náramkov, či prsteňov. Veľkému úspechu sa tešia aj vlasové doplnky, ako sponky, čelenky, či mašle. Samozrejme chceme držať krok s trendmi a preto máme pre vás v našej ponuke perlové novinky. Okrem noviniek vám však prinášame aj inšpiráciu, ako nosiť a kombinovať perlové doplnky.

Obľubujete aj divokejší štýl? Nebojte sa dať dokopy aj viacero náhrdelníkov, či náramkov naraz. Zlatá v spojení s perlami ukáže výborne.
Outfit však už veľmi nekomplikujte.








Samozrejmé je, že perly vždy dokázali dodať poriadnu dávku elegancie.
Preto, ak máte radi túto líniu, tak môžete zvoliť viac doplnkov, ale určite tie jemnejšie.








Nie je vôbec vylúčené, aby ste perly nosili aj počas bežného dňa.
Môže zvoliť jeden náramok alebo náhrdelník, alebo môžete vsadiť aj na jeden výrazný doplnok, napríklad perlové náušnice.








Môžete vidieť na vlastné oči, že perly sa dajú kombinovať rôznymi spôsobmi. Nič nimi nepokazíte a budete vyžarovať ženskosť ako nikdy predtým. Pozrite si našu ponuku a vymyslite si sety, ktoré sa najviac hodia k vašej osobnosti. Horsa do vyberania milé dámy!;)